Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skrämmer mig och jag vill vända om och springa tillbaka! Nej! Det vill jag inte alls... Men...


Naken,så jävla naken

Midnatt

söker min inre sanning, konflikt
allt är så överjävligt bra. som det aldrig någonsin varit
och då, just då

vill jag hoppa, flyga fritt balansera
på linan - igen

rasera allt allt allt igen
samla burkar, dansa barfota
krypa ihop på golvet på en offentlig toalett
med ingrodd odör av gammal urin

så otryggt men ändå så trygg

jag visste inget annat på den tiden. visste inte att varje dag var en lek med livet
men varje dag är ju ett steg närmare döden iallafall


-

alla murar, alla försvarstal
moral

,sprängdes sönder den där söndagen
naken, aldrig varit så naken inför en annan människa
och jag såg dig djupt i ögonen och du såg mig och du kysste mina läppar ömt
fan vad du är vacker och du kom in i mig. djupt in i mig trots onaket
och du är flera flera mil härifrån men ändå kvar innuti

och vem är jag nu?


-


allt som var jag försvann och hela världen vändes upp och ner
den där söndagen och söndagen innan den

ramarna runt min redan färdigmålade tavla försvann
och motivet blev plötsligt något helt annat,
allt annat än färdig

och jag behöver mer färg
för det nya, för att inte

göra om samma



-



jag ska drömma om dig inatt
,som jag mötte den där söndagen och söndagen innan den
om dina händer
som vet precis vad min kropp längtat efter

om din lukt, dina ögon
om värmen i mötet mellan kroppar, våra
som får hela mitt fysiska jag att skälva, skaka

åh , fan vad jag älskar dig!
kyss mig!


-















Fri vers av en blomma för dagen
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-02 00:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hetta!!!!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen