Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otillräckligt



du säger:
"jag vet inte vem jag är
hur ska jag kunna veta det?"

jag säger:
"jag vet inte heller vem jag är
när vet man det?"

du säger:
"jag tror inte man nånsin vet det
eller jag vet inte"

jag säger:
"jag undrar om någon annan
vet vem jag är"

du säger:
"jag vet nog vem du är
mer än vad du själv gör"

jag säger:
"men ändå kan du inte beskriva mig
med tre ord"

du säger:
"tre ord
räcker inte till"

















Fri vers av Lovisalouise
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 22:38



Bookmark and Share


    J. Herward


Den har många budskap och beskrivs med så få medel. Smart.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you