Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprit




Jag tror att om jag dricker blir jag bättre på att se
Bättre på att dansa och bättre på att le
Jag tror att om jag tar en shot så blir jag klar
Att jag får nånting som jag inte redan har
Om jag dricker lite till så får jag som jag vill
Bara mer mer och mer och allt klarare jag ser
Men ju mer jag tror desto mindre jag är
Desto mer jag syns desto mindre är jag här
Varje glas är en tanke som dör
Jag har bara några liv men jag tänker mig inte för
Spriten åker ner i strupen och det känns bra
För det gör ont, lika ont som alla slag jag fått ta
Men jag ser inte hur jag i spegeln suddas ut
I samma takt som jag smakar på nya Absolut
Det finns bara en suddig skepnad som glor
Tillbaka på röda ögon som inte på livet tror
Men vad spelar det för roll när ruset bara snurrar
Jag skrattar så jävla högt men vem fan hör att jag sluddrar?
För i min värld är alla som jag
Tomma och ledsna men vaknar varje dag
Och undrar om man ens sov eller om det bara var en illusion
Om killen med bruna ögon var hallucination eller manifestation
Fast i slutändan så dör jag lika hårt ändå
Ingen undrar varför för det finns inga svar att få
Så jag dricker mer och snabbt som fan för ingen nånsin ser
Att jag bakom stängda dörrar dricker lite mer




Fri vers av Lovisalouise
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 05:22



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Något av det bästa jag läst om detta ämne rappt och känslofyllt snygga rim
skulle passa utmärkt som poetry slam
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you