Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nutid


DEL TVÅ


Jag kan inte göra det här längre

Nätter försvinner
dagar går

Hjärtat bultar frenetiskt i bröstet
sluta inte

Sinnena domnar
inget förlorar sin skärpa

Kan känna det
mitt liv är här och nu

Det penetreras med nål
fylls av intet

Tusen gånger
räcker inte till

En bitter smak
biter sig fast

Jag vill enbart ha mer,
MEN JAG VILL INTE HA DET


En önskan, en dröm
drömmen om dig





mitt missbruk kommer att bli mitt fall


du fångade mig en gång


.




Fri vers av Lovisalouise
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 17:50



Bookmark and Share


    J. Herward
o, du vackra poetisa som väver ord av kött och blod. den här stilen är ny från din sida, jag gillar tvetydigheten i de första raderna, det är som om det pågår ett krig mellan två komplexa entiteter. det är nacket! Jag gillar det :)
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you