Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är stark



Du reser dig upp

du plåstrar om dina sår
som läker

du vet att de lämnar ärr


Du gråter

du torkar tårarna
som rinner

du hoppas att de slutar snart


Du vänder dig om

du ser vad du lämnar
bakom dig


du vill tro att det inte kommer tillbaka


Du skrattar

du hör hur falskt det låter
den klingande tonen

du anar att andra hör det också


Du springer

du tycker om att känna slagen öka
i ditt sargade hjärta

du vet att du bara försöker fly


Du tar ett steg

du tror att du inte kommer framåt
dit du vill

du känner att det inte spelar någon roll


Du andas in

du fantiserar om att släppa taget
du andas ut

du undrar hur länge till du orkar


Du är stark

du vet inte om det
men någonstans

känner du av styrkan inom dig

att du kan åstadkomma



något magnifikt














Fri vers av Lovisalouise
Läst 536 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-13 09:59



Bookmark and Share


    J. Herward
Måste bara kommentera igen och igen! * UNDERBAR :)
2010-11-16

  Johan Bergstjärna
Tack, precis vad jag behövde läsa just nu, bra!
2010-11-13

  blaite
Bra skrivet
2010-11-13

    ej medlem längre
ibland är ord överflödiga - jag applåderar och bokmärker.
2010-11-13

    J. Herward
Lovisalouise, mitt band till dig är odödligt. dina ord karvar linjer av guld i mitt hjärta för evigt, din röst tröstar och får mig att resa mig tusen gånger igen, du är glasklar, genialisk.

den här texten är en gåva, jag bokmärker, och när jag väl träffar dig idag ska jag aldrig släppa taget om dig...
2010-11-13

    Lars Gullberg
Magnificent
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you