Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan är 03.14 och ditt jävla sms hänger i luften som en ballong som fastnat i taket

Nyårsraketerna sköts upp i luften och
pang
du var tillbaka.
I ett sms.
Med två ord.
Jag brydde mig inte om att det var
kåtheten
och
fyllan
som talade.
Det var du.
Du var där.
Och jag föll
till dig.

Skrek att du fick
ta mig,
men svarade nonchalant
med två ord tillbaka.

Du var min
den där kvällen
då jag skulle släppa allt
i samma sekund
som klockan
visade 00.00.

Det blev första januari
och året inleddes precis som
föregående år.
Jag var lycklig.
Du var full.

Det blev en ny dag,
och dagen inleddes precis som
den här dagen inleddes
föregånede år.
Jag var förväntasfull.
Du var bakis.

Det är den tredje januari nu,
och dagen slutar precis som
den här dagen slutade
föregående år.
Jag sitter och skriver en jävla text om dig.
Och du har glömt vad jag heter.




Fri vers av Halv
Läst 598 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-01-04 03:15



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Visst är det förjävligt när man älskar någon så att man kan dö medan de inte bryr sig ett skvatt. Du har skrivit en fullträff!
2011-07-01

  ophelia_drunknar
mitt i prick !!
2011-01-22

  Diffusiaria
åh, gillade skarpt.
2011-01-17

  blaite
kalasers text
2011-01-13

  ungefär
håller med alla andra!
2011-01-08

  frosthjärta
så fantastiskt bra! underbart
2011-01-08

    La Nausée
Fyyyyy fan vad bra. Säg mig ditt namn, jag kommer inte glömma det?
2011-01-07

    Vico
Bra text! Verkligen ärligt och gripande. Applåderar :)
2011-01-07

  leika
Jag läste den här, sedan sov jag på den. för jag visste inte vad jag riktigt skulle kommentera.

men hela rubriken gör allt.
wow.

och texten,fångad.
2011-01-06

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Usch... Mycket bra skrivet om något som är lätt att identifiera sig med.
2011-01-04

  Andreas Widell
skickligt skriftat!
2011-01-04

  Vortex
Hahaha, fantastisk og forferdelig på samme tid. Godt håndverk!
2011-01-04

    yotl
hemskt tycker jag, oerhört bra skrivet. :)
2011-01-04

  Lilla My* VIP
Nutid...dåtid...aldrig lär vi oss...eller så gör vi...
Gillar din text och titeln är klockren!! Ser den där jävla ballongen!:)
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv