Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du påstår att jag är din bästa vän. men bästa vänner springer inte iväg. förlåt.

och jag vill be dig dra åt helvete

var inte så jävla nära mig!

jag vill inte hålla dig i handen vet du.
precis, du vet redan.
men du är alldeles för nära ändå.

och du försöker titta in i mina ögon och se något.
förstå.
men du är alldeles för blåögd
för att förstå dig på mina bruna.
så försök inte mer.
för det är bara skrattretande.

och sen påstår du dig veta
när det är något som inte stämmer.
men du har inte fattat
att jag inte har släppt in dig.
aldrig på riktigt.

du har sett min fasad.
och den är fin.
jag har målat den helt själv.
tänkt ut motivet
och valt färger.

men min fasad är inte jag.
när ska du fatta det?
antagligen aldrig.
du kommer inte fatta att du inte lärt känna mig,
förrän jag har försvunnit
och du inte kan få tillbaka mig,

för att du vet inte vem du ska ropa efter.




Fri vers av Halv
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 22:49



Bookmark and Share


  papperstrana
himla himla bra
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv