Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ber om ursäkt för tidigare utkast då jag inte såg att rubriksättningens längd gjorde att det blev ett så stort mellanrum mellan text och rubrik och att det i sin tur förstörde. Här är ett nytt försök.


snabbatankarutanpunkt

det vore jättebra om du kunde krama mig men inte för länge för då springer jag men det vet du redan och sen kanske säga att allt blir bra fast ingen av oss tror på det men vi har hört att det är så man säger fast jag har tröttnat på att säga så och just därför tycker jag att det ligger i dina händer nu eller vad säger du?

och sen kanske du kan dra ut mig i solen och visa mig våren och sjunga lite för mig och ge mig en glass och säga att det snart är sommar för det är ju faktiskt bara 12 veckor kvar till sommarlovet om man räknar veckor men det gör man ju inte sånt gör bara idioter och idioter kommer vi aldrig bli det lovade vi varandra i somras kommer du ihåg?

jag tänkte först ta mig igenom den här våren utan dig men jag har kommit fram till att det kan bli ganska svårt så jag skulle vilja be dig stanna fast jag kanske ber dig att gå tusen gånger så snälla stanna alla de gångerna för jag säger så mycket som jag egentligen inte menar och det håller inte alls det sa mamma någon gång och jag lyssnade då men inte längre och det märks när man tittar på mig idag eller hur?

ibland när man skriver utan punkter så får det lite samma effekt som att skrika man hinner inte andas och om man inte hinner andas så hinner man inte tänka och om man inte hinner tänka så hinner man inte må bra eller dåligt och om man inte hinner må bra eller dåligt så är det ingen risk att det väger över till den dåliga sidan eftersom ingen av sidorna exister och det är lite så jag jobbar men det har du fattat vid det här laget va?




Fri vers av Halv
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-27 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bokmärker och njuter av flytet lika mycket gång efter gång. Du kan det här, banne mig!
2013-04-26

    ej medlem längre
Fullständigt suveränt!
2013-04-26

  Mow Dean
vilket flyt!
bra skrivet.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv