Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffedoft och blåa ögon

Vad du är vacker att se på
Ögon som tindrar glittrande blått
Tyst i det förintade

Doften av kaffe väcker min trötta kropp
Men inget kan nå in till ett avdomnat hjärta
Ty, skalet blivit hårt av åren lagda på varandra
Blott en enda önskan,
Skulle kunna väcka själen idag

En tindrande, blå färg
Som lyser min morgon




Fri vers av Linda Gustafsson
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-03 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Gustafsson
Linda Gustafsson