Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla trasig tjej

Så jävla trasig tjej
som springer runt på gatorna
och skriker ut olyckan
med tysta leenden.

Så jävla trasig tjej
som slår på mig
så fort hon får chansen
och som trampar på mig
med flit
för att jag ska
sjunka
till hennes
nivå.

Så jävla trasig tjej
som skrattar
fast hon inte menar det
och som låtsas vara glad
när allt är skit.

Så jävla trasig tjej
som bad mig
dra åt helvete
efter det
att jag försökt hjälpa henne
genom det där
som gör henne
så illa.

Så jävla trasig tjej
som går runt och hatar andra
när hon egentligen
bara hatar sig själv.





Så jävla trasig tjej.




Fri vers av Halv
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-08 23:07



Bookmark and Share


  filosofian
och det är så många som är så...
2011-03-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja hon gör bäst i att sluta hata sig sälv, hon är nog ack värd långt långt långt över det så säg.

Bra förmedling var det likväl.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv