Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lyser nog starkast tillsammans

Kärleken kan blott ljuga
Ty den äger
Sin egen bekräftelse
Dess vikt suktar enbart sanning

Ifrån dess vilja
En våran värld
Så stark

Tillsammans

Jag döper fantasier
Döper
Drömmar
Efter dina mellannamn

Solen
Efter ditt stjärntecken

Namnger
Mitt hjärta
Efter ditt namn




Fri vers av Linda Gustafsson
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 23:55



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
En väldigt fint skaldat poem...
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Linda Gustafsson
Linda Gustafsson