Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och då när det kändes som att det fanns en väg fram...


I vindraget

Jag öppnade dina dörrar
när ett vindraget stängde mig ute

När är det dags
När vi kan resa oss upp
Resa oss och kyssa världen

Dörrar smyger upp
Släpper in
Låter sig öppnas, när det är dags

När är det dags
När rider vi ut över det oändliga
Rider in i nya minnen som inte längre minns

När är det dags
När ligger vi och vilar i vårt vackra nu
I vårt vackra nu




Fri vers (Fri form) av Jastproject
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject