Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är svårt att nå varandra...


I utsikten dansar ängen

Vi driver om och runt.
I vida cirklar når vi varandras ögonblick.
Hastigt och ibland
och en stund intill.

En utsikt dansar över ängen.
Molnen glider beslutsamt.
Hastigt och ibland
och en stund intill.

Ett ögonblicket är blå himmel mina gröna vågor.
målar flyktiga tankar i svävande vindar.
Ett ögonblicket är blå himmel mina grå skuggor ur grottan.
Och droppstenarna glittrar.

Hastigt och ibland
och en stund intill
in mot land
över stranden,
in genom fönstret.

Vi driver om och runt.
I vida cirklar når vi varandras ögonblick.




Fri vers av Jastproject
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject