Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära och ömt

En vind faller in från havet
öppnar grinden in mot din äng.
Jag går fram och tittar in
på din röda rosenbädd.
Jag letar djupt i mitt hjärta
och flyr bort från min sorg.
Jag hoppas du snart är där
där våra vägar möts igen.

Å-du frågar mig om jag har glömt, det som är nära och ömt
Jag svarar att du alltid finns där djupt i mitt hjärta.

Jag går fram till dina rosor
som strålar av sol och värme.
Du ser mig den jag är
djupt i mitt hjärta.
Jag flyr ifrån min sorg å
är snart här
Jag hoppas att våra vägar
möts om igen

Å-du...

Du ligger och vilar
i varma sommar tankar
Jag önskar mig nära
kryper sakta in mot dig
Sen vaknar jag under solen
i det mjuka gräset
Jag hoppas att våra vägar
möts om igen

Å-du...

En vind faller in....

Å-du...

Å-du...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jastproject
Läst 417 gånger
Publicerad 2016-07-09 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject