Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det mörkt

Snart är det mörkt, så kom till mig
Om en stund kan vi se fullmånen igen.
Den visar oss stjärnor och dansar i trädgården.
Bara så snart dagen vänder om igen.

Ibland lyssnar vi på ord, som vi ännu inte har hört.
Ord som inte har någon betydelse.
Ibland går vi på en väg, som vi ännu inte kan se.
En väg som inte vet vart den leder.

Snart är det natt, så kom till mig.
Om en stund är vi älvor som svävar fram
Vi dansar i kvällens svaga sken
bara så snart dagen vänder om igen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jastproject
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-03 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject