Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i det oändliga...


Över tröskeln

Du gav mig ett namn
Ett namn att nämna

Ett namn att minnas
En stig att slingra ta över in i det okända

Se alla de som virvlar ut över det vackra
De smattrande
Se alla de berg som sträcker sig upp
De som tar sig in över min tröskel

Jag minns då i gatornas förtvivlande ändlöshet
Nu när en eftermiddag vilar under trädet
Att du är det vackra, som en gång vandrade ensam utmed rasslande strandlinjer
Att du är det vackra

Du gav mig ett namn
Ett namn att nämna




Fri vers av Jastproject
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-11 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject