Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...över det okända in emot det längtande...


Där jag står

Natten vilar mellan två vindar
Vilar under molnen

Min dörr är en spegel
En spegelbild
I en oändlig vind

Min dörr är öppen
Det ligger mod i ljuset som faller in i mitt rum
Min dörr är en spegelbild

Kan du se mig där jag står
Kan du se mig där jag är
Där natten vilar mellan två vindar




Fri vers av Jastproject
Läst 533 gånger
Publicerad 2011-04-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject