Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I 45 sekunder av hopp

Jag ser dig, ser du mig?
Kan du komma och ta mig?
Jag gömmer mig men det är förgäves
Du hittar mig alltid

När verkstaden får vila ut älskar hela mitt jag
Du besöker mig alltid
Systematiskt, som om det är något du vill säga
Du gör alltid samma sak
Vi leker som barnungar

För när ingen vaktar porten
Kan vad som helst hända
Hur som helst

Men jag återkommer till verkligheten fortare än kvickt
Då förstår jag
Att jag bara svävade fritt
Lika fritt som natten innan

Och jag vaknar i ett vattenfall
Precis som igår




Fri vers av Vittra
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vittra