Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen om dig

Ibland vaknar jag
till en illusion

Jag ser dig
ligga jämte mig
med slutna ögonlock
som darrar i takt med
dina drömmar

När jag ser dig vakna
berättar du
att det var mig du drömde om
att du hissade en flagga
med mitt namn på

Jag ler som förut
tittar in i dina mörkblåa ögon
kysser dina kinder
lutar mig tillbaka
och låter dig se
in i mig

Ibland känns illusionen
så nära
att den nästan går att ta på
att jag knappt förstår att det bara
är på låtsas

Jag vaknar alltid motvilligt
när jag ser framför mig
hur du vaknar
intill henne

När jag förstår
att det inte är jag
längre
Att jag måste släppa det
som hänt
"Gå vidare" som det så fint heter

Uppvaknandet
gör alltid ondare än
allt annat
jag kan någonsin
kan komma på




Fri vers av Vittra
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-09 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vittra