Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåster

Du är som ett plåster

det gör för ont att slita av

Därför får du äran

att sitta kvar




Fri vers av Vittra
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-29 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vittra