Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gjort ngt hemskt

ja vaknar å har gjort någonting hemskkt,
från dimman ur flaska har ja min bröder bränt,
ja önskar ja kunde säga så, skylla på flaskan,
men de ja har gjort är oförlåtligt så kom bara å slå,
det e våld å avtändning ja förtjänar, får på inga mjuka golv gå,
ja önskar min sten blev en kudde, ja kan bara inte förstå,
att hugga sin broder i ryggen me en 10cms egg,
nu väntar ja på att bli inlåst, är finns knappt en säng å nån vägg,
på den kan ja skriva att ja funderar på att raka av mitt skägg,
lägga de på graven å oskyldigt å fint, att tappat de i blodhögen så ja torskar dit, nu vill ja ej mer skriva för ja måste ta min sista injection så gott,
en injection ja inte förtjänar men som ja i min aspehrger tycker de e den godaste ja fått,
nu e ja bra snurrig, ja sitter å berättar allt de här, ja lägger mej på min kudde å slutar se de som besvär,
så om ni inte har en yxa att hugga i min rygg så håll er då på avstånd för här är ingen trygg,
god bless americe and my ass




Fri vers av hippiedanjel
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-04-13 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hippiedanjel