Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom här

du där, kom här, kom närmre,
kyss mina läppar, smaka min smak,
uppfylls av min fasa, känn min rädsla,
dela mitt mörker, ja delar ditt ljus,
vi formar ett jing jan över himlavalvet,
vi blir starka, vi sparkar sönder,
klöser, river, biter, hugger,
vi älskar å hatar å njuter,
ja ska bli din personliga terrorist,
ja ska bli din skugga,
ja ska bli ditt allt
bara du kommer fram ur dimman å visar dej




Fri vers av hippiedanjel
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-14 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hippiedanjel