Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mirakel


krigare med feniletylamin som vapen

den magiska förbjudna
känslan som irrar i min kropp fförvandlar mej ett ett hungrigt galet djur,

min desperation efter känslan hon ger mej får mej att se allt omkring mej i ett enda kaos,
då mina händer vill röra så övermannas dom av min osäkerhet
,
vågar jag öppna ögonen,

visa mitt riktigt ansikte bakom min autistiska mask,
vågar ja le mot denna skepnad inlindad i lila slöjliknande färger i energi som

övertar hela rummet av ett lugn,
en trygghet, men osäkerheten håller mej fängslad,
vågar ja närma mej dessa fylliga röda läppar,

i osynligheten lindas jag in i slöjan svävande öen meter över sängen,
andningen å pulsen stiger, hungriga djuret vill slå sej fri för kärleken,
för himmels alla färger, havets djup, gröna dalar, puppillen växer med ett tungt andetag,

ja ser oceanens färger flytande i hennes ögon,
ja vill hålla kvar min blick i hennes men osäkerheten styr licken åt ett annat håll, ja vaknar till,
ja tror ja faller,
jag tror ja vet men kan inget sägga för osäkerheten gör de till en hemlighet,
viskar till henne i vinden,
hoppas hon hör

, mina ord flyter fram ur mitt hjärta som så länge vara mörkt å kallt,
isen smälts sakta bort, som om hon är växthusefekten fast i fast underbar himmelsk form,

ja önskar, ja viskar, ja hoppas hon hör att ja tror ja faller, att ja faller, fånga

mej, fånga mej med ett ord,

ja faller

faller för dej




Fri vers av hippiedanjel
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-07-29 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hippiedanjel