Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

opiaten lindrar synen för orättvisan

fall ner in i mitt djupa mörker,
å se allt mitt svarta hat,
de som fyller min vardag,
å fyller upp mitt hjärta å sinne,
ja vill trycka nålen in i min ven,
du är älskad men förblir ett minne,
ja önskar ja kunde få sova men de kryper i min kropp,
ja fyller mej med mediciner men de går aldrig bort,
ja önskar ja fick älska men i mej finns bara hat,
ja ser på dej din jävla moderat som får allt på silverfat,
bara så du vet kunde ja vara precis som dej,
men de skulle skapa ett större självförakt inom mej,
ja sover hellre på gatan å äter av tiggda pengar,
är dina dyra grymma lyxhotell å vattensängar,
ja vill bara ha dej i mej min älskade opiat,
hjälp mej ignorera orättvisan å ge mej ett leende å kli på näsan,
vackra vita gåva ja saknar dej å behöver pengar inhova
så ja orkar en dag till....

kän min eviga längtan




Fri vers av hippiedanjel
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-04-13 23:02



Bookmark and Share


    Les A
Djävligt bra

Du kan vinna denna kamp en dag

kärleken kommer tillbaka..

men utöver längtan

vill du?
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

hippiedanjel