Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens..

Inte ens döden, kan ta ifrån mig mina känslor för dig.

- Det kan bara du.




Fri vers av Kim S.
Läst 479 gånger
Publicerad 2004-07-18 00:46



Bookmark and Share


  reback
Enormt bra skrivet. Rekommenderas.
2004-07-22

  Kim S.
Va gulliga ni är...inte trodde jag att en sån liten "Vers" kunde göra så stort intryck...?! =)
2004-07-21

    nilla
ja verkligen!!!!väldigt bra!
2004-07-21

  Cattis Rönn
och sant...tack!
2004-07-19

  Hans w-art Westlund VIP
den bara ska!
2004-07-19

  Hans w-art Westlund VIP
behöver man säga mer ;)
2004-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim S.
Kim S.