Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tova

Drar mina fingrar genom ditt hår,
fastnar i en tova utav
tankar
Trasslar runt
lockarna har gömt lösningen
väl

Smiter förbi din blicks virvlande
stig
och in på min egen
Knuten i ditt hår blir tjockare
tankarna tätare
stigen smalare
Vad gör jag?
Hur gör man?


Nu gör jag
som man gör
Hämtar en borste

Men vilken borste kan
lösa upp mina trängande tankar
vilken kam kan ge mitt huvuds världskrig
en mittbena

Det är strejk under mina fötter
Det brinner i jorden
Snälla dra upp mina rötter
Ge färg åt dom här orden

Detta är mitt kall
så släpp ut ditt svall
låt det springa över ryggen
glänsa
skydda dig från myggen
rensa

tills nästa tova flyttat in




Fri vers av MyyM
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-18 01:07



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
udda och bra
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM