Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag hinner med är absolut ingenting

Letar
efter ett sätt att sträcka ut
mina händer
båda två
åt en blind människa
ett blint jag
Vill leda denna människa
och mig själv
genom obesvarade frågors täta dugg

Det jag inte vet
om mig själv
är det som plockar isär mig
om dagarna
och låter mig vakna
i naken ångest
Lugnt väntande
i en allt för pampig pose
för att hinnas reda ut
innan stressen lagt sina
trumfkort
på frukostbordet
och förklarat läggdags

Allt jag hinner med
är absolut ingenting värt
När det bara leder
till hunger och trötthet
Längtan efter svar
från någon vars händer
aldrig sträcks ut
för mig








Fri vers av MyyM
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-07 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM