Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är plötsligt inte något för mig

Vandrar
tappar mig själv för varje
steg och passerat löv
Lämnar ofrivilligt och självmant
ifrån mig det som
byggt upp mig
Vet inte om jag
plötsligt kommer på
att jag tappat
det enda jag vill
ha kvar

Det gör så ont
att tillfredsställa sig
om man är jag
Det är som att
försöka klättra upp
för en vägg med smör på händerna.





Fri vers av MyyM
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 15:26



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Förstår precis vad du menar
bra skriftat
2011-11-06

  Mr Lindemann VIP
Kan känna av delar av ett djup i dikten så

Ifall jag anstränger mig väldigt!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM