Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger

Du svepte över mig
Synade mitt inre med
en skogs tystnad och
mörka ögon
Din skugga vilar
länge över mig,
målar framtidsplaner
placerar nålar på
min minneskarta.

Du ser framför mig
och jag ser dig,
försöker rama in
din närvaro i ögonblicken
Ibland stannar du
innanför vårt presens
grindar
ibland hoppar du över
och jag undrar
vem det är
som missar något

Jag vill visa dig allt och
du vet allt
Snälla, lär mig på vägen!

Jag öppnar dörren
för alla som knackar på
och många kommer in
Men inte alla passar här
och får gå
igen
Jag undrar
hur många gånger dörren
slår för dig.




Fri vers av MyyM
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-04 08:52



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Du berör mig verkligen
gillade tex ( Du svepte över mig
synade mitt inre med en skogs tystnad
och mörka ögon)

Magi
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM