Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör ont

Du är så älskvärd att det gör ont
Kroppen förbannar mig
när jag håller inne en så stor
mängd känslor
Jag vill bara vända ut och in på mig
tömma ut allt, låta det forsa ur mig
med samma kraft som det
skapas så fort jag tänker
på dig
(alltid)
När jag ser dig är det som att
bli tillfredsställd
på bästa vis
När jag känner din doft
vill jag att livet ska vara ett enda
evigt andetag
Du är så mycket för mig, du har förgiftat
min själ
När mina törstande fingrar får vandra runt om
den materia som är du
får ordet essentiell en annan, helt ny
betydelse.
Ribban höjs, känsloväggarna stramar
villovägarna väntar som hungriga
gamar

Sluta, du gör ont




Fri vers av MyyM
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-25 13:26



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Starkt uppbyggt
och bra final
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM