Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, hösten är här igen

Det är höst ute nu, och jag vet hur mycket du älskade hösten.
Du älskade alla färger som kom med hösten, du älskade hösten så mycket
att du gjorde en tavla av alla färgglada löv.

Jag kommer inte ihåg så mycket,
men det jag kommer ihåg vägrar jag att glömma.

Jag saknar dig fortfarande så att det gör ont,
och vissa dagar är värre än andra.

Idag är en sån dag,
en sån dag där det gör mer ont än vad det brukar vara.

Idag är en sån dag,
där jag önskar att jag bara fick krypa upp i din famn och vara liten igen.
Det gör så jävla ont.
Jag förstår fortfarande inte varför!

Något som glädjer mig,
är att du fick din sista önskan.
Du fick se alla årstider en gång till.

Och pappa, nu är hösten här igen, din höst.




Fri vers av KajsaK
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 20:28



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt vackert, även sorgset.
Min far lämnade denna värld, just på en höstdag.
2011-12-12

  Mr Lindemann VIP
Ja, den var berörande skriven
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

KajsaK