Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag förstår"

Folk tror att dom ser, att dom vet
Men ingen kan förstå vad som gömmer sig inom mig
Ångestrelaterade spänningar som blir värre av folk som säger: tro mig, jag förstår.
Ingen förstår, no way in hell
Och ingen kommer att förstå
För hur ska någon kunna förstå om jag själv inte gör det?




Fri vers av KajsaK
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaK