Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All that I can see

Du är allt jag kan se, du är allt jag kan höra.

"Det är så logiskt, alla fattar utom du"

Och det är precis så det är.
Alla fattar, men inte du.

Är det för att du inte kan, eller för att du inte vill ?

Jag väntar här.




Fri vers av KajsaK
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaK