Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte längre

Det högg till i hjärtat, även fast det inte borde.
Du är inte min, och jag är inte din.

"Friendzone"
Det är vad vi har. Vi har inget mer.
Vi kommer stanna här, och det kommer aldrig utvecklas.

Det är inte ens värt att tänka på.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva, för du kommer ändå inte läsa.
Så därför... därför slutar jag här




Fri vers av KajsaK
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaK