Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockan är sju

Klockan är sju

Det har gått en halvtimme sedan du åkte
och din sänghalva har kallnat

Jag försöker sätta fingret på vad det är du tänt inom mig
men det är svårt för det är en känsla som inte liknar någon annan

Solen börjar gå upp
och jag lyssnar efter ljudet av din bil
kanske har du ångrat dig och kommer hem igen

Men nej, din sänghalva förblir kall
dock vet jag att du ringer snart

Du ringer för att du saknar
för att du vill va nära
precis lika mycket som jag vill ha dig här

Ögonlocken mina faller sakta ihop
och jag ler
för jag vet att klockan fyra ses vi igen

Men min älskade, nu är klockan bara sju.




Fri vers av KajsaK
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-09 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaK