Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en dag imorgon någonstans

Ingen kan trösta barnet

Som finns inom oss




Gråt ut idag

Gråt ut imorgon

Gråt ut tills alla tårar tagit slut


Och då

Kan du gråta lite till


För ingen kan trösta barnet

Som sörjer inom oss




Fri vers av SatansKajal
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal