Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi inte hade träffats nu



Du var en vals

Som trampade snett

På väg hem

En ensam kväll

Jag var vilsen

I mörk skogsnatt

Ovetande

Sökande



Tänk om vi mötts tidigare

När du var ett svin

När jag var oskyldigt ren

Innan alla misstag

Begåtts



Hade musslan irriterat mig

Lika mycket som den suck

Som blev vårt signalement

Hade jag misstrott dig?

Hade jag krävt mindre?



Tänk om vi möts imorgon

Utan varken namn eller syn

Hade jag fått min saga

Och du sitt svar







Fri vers av SatansKajal
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal