Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet till dig





Jag ska hitta din svaga punkt

Om jag så ska behöva skära bort varenda cell

Ska jag hitta den



Sen ska jag trycka

Tills dina skrik överröstar mitt



Du är mitt monster under sängen

Men jag är inget barn



Längre




Fri vers av SatansKajal
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal