Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska befria mig?



Vem stannar kvar när alla har gått


Vem håller i tändaren till min cigarett


Vem fyller glaset som står tomt


Vem blåser ut ljusen som brunnit ut




Vem väntar på bussen som krockat


Vem tröstar när jag gråter


Vem lägger en filt om mig när jag somnat på soffan


Vem säger kämpa på, håll ut




Vem spelar musiken på en öde plats


Vem är ansiktet i spegeln


Vem skriker i sömnen


Vem vänder bladet i boken




Vem hinner bara skriva ett ord på en timme


Vem lyssnar tålmodigt i tystnaden


Vem ångrar sig i sista minuten


Vem får visaren att vandra fram




Vem flyttar löven ner till vattnet


Vem värmer min kalla hand


Vem lyfter mina ben när jag inte kan gå


Vem snurrar jorden




Vem viskar i den tomma timmen, god natt?









Fri vers av SatansKajal
Läst 239 gånger
Publicerad 2012-10-15 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal