Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken




Så varmt att andedräkten förångas

Kittlar huden med oktobervindar

Bränner varje nerv

Fyller ögonen med dimma

Längtar efter regndroppen

Som dunstar från läpparna

Men monsunen dröjer

Vid horisonten

Därför förblir jag väntandes

På mannen med brandsläckaren

På ett elden ska dö ut

Tills det bara finns

Efterskälvningar och rök

Kvar






Fri vers av SatansKajal
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-04 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra var dessa rader ...

härliga metaforer

Gillar mycket ...
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal