Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är på väg när snön faller ner




Träden knoppas

Där löv föll ner

Landade på marken

Där vi går och sparkar

På jorden

Som ger oss liv

När föräldrarna sviker

Samhället genom

Skattefusk

Leder till apati

I soffan

Sitter vi och super bort

Tårarna som rinner

Ner till botten

Av havet sträcker

Rötterna ut sig från

Det vi kallar

Mening






Fri vers av SatansKajal
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-18 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal