Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör mitt hjärta - Brista

Tystnaden är muren mellan oss

Sanningen är den


Tidvattnet är försenat

Polarisen smälter igen



Gevärspipan siktar

Träffar målet direkt


Kaffe på antika mattan

Får ingen effekt



Ner på knän som blöder

Meddelandet kommer inte fram


Istappar i tomrum

Känner ingen skam







Fri vers av SatansKajal
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-21 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal