Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rännstenens färger

Jag fixerar dina konturer

målar dig oslagbar.

Och ingen ska någonsin klaga
över att du aldrig blivit
Målad

I rännstenens färger





Fri vers av Joesie
Läst 307 gånger
Publicerad 2012-06-15 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joesie