Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Presenten var ett besök hos ett medium


Födelsedagsrim

En liten present vi nu vill ge dig
på din högtidsdag det ter sig

Med hopp om glädje o tröst
så att du nu kan lätta ditt bröst

Att låta dig ledas på vägen
om du väljer att tro på sägnen

Men inte att förglömma
om du kommer på dig med att drömma

Att hur du än vrider o vänder
så ligger livet i Dina händer





Fri vers av Joesie
Läst 876 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joesie