Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn värmen i min hand

Känn värmen i min hand
min hand har samma färg som våren
ljus och fläckig efter vinterns kamp
innanför staketets krogiga fasad
innanför mitt fallfärdiga bröst
Dör existensen av en spegelbild
utan skugga
utan ljus

Lämnar kvar en bortglömd syster
och knackar på den dörr
jag trodde var min




Fri vers av Joesie
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-15 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joesie