Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena fötter

Jag går med
rena fötter
På din jord

Letar efter den glöd
som ska lyfta mina vingar
Gjuta mina fotspår
sjunga den melodi

Jag hör i mitt inre




Fri vers av Joesie
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joesie