Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna utan mål


Dagarna går
en efter en

Jag tuggar
på samma tugga

Vägrar spotta ut




Fri vers av Joesie
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-26 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joesie