Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte på dig, du ädle man




Jag är älskad

Blodet rinner ner längs

Inner låret



Jag är älskad

Det gjorde bara

Lite ont



Jag är älskad

Fast orörd

Aldrig mer




Fri vers av SatansKajal
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 23:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vilken mycket träffande diktskapelse, suverän i sin aura.
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal