Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster







Jag kröker ett hårstrå




På huvudet




Som tillhör han




Vars klor rev min hud




Vars stön jag hör


Om jag blundar




Och jag hamnar i fängelset





Djävulen på axeln säger

Det är värt det






För att döda ett monster
Måste du bli ett




Fri vers av SatansKajal
Läst 198 gånger
Publicerad 2012-01-08 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal