Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hur ska det gå till?

Bitterheten genomsyrar blodet
Passerar hjärtat och åker vidare

Förlåt, att är jag är människan
I ditt liv, inte

Det får inte plats
Det där beroendet av omtanke

Världen faller samman
Alla gråter förutom du


Vi kan väl bara börja om
Vända och gå tillbaka

Det behöver inte sluta här
Som främlingar i himlen

Jag behöver inte dö
Du måste inte mördas

Imorgon kan komma
Om jag förlåter dig nu




Fri vers av SatansKajal
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 15:12



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Fint.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal